В Івано-Франківську не слідкують за нелегальним продажем алкогольних напоїв

Вчора на оперативній нараді Івано-Франківського міськвиконкому депутата Івано-Франківської міської ради від ВО  «Свобода» Віталія Бурко заявив, що правоохоронні органи не займаються проблемою нелегального продажу алкогольних напоїв.

«Скажіть будь ласка, до яких пір функціонуватимуть місця нелегального продажу алкогольних напоїв, зокрема, в мене, на території восьмого ЖЕКу. По вулиці Будівеньників є такі, що функіонують вже роками. Ми неодноразово зверталися у Вовчинецьке відділення і на моє депутатське звернення дали відповідь, що особи притягнуті до кримінальної відповідальності і таке місце не фукціонує, але тим не менше алкоголь там продовжують продавати. І друге питання, де цей штаб, який фінансується з міського бюджету, він знаходиться біля міського ЖЕКу, але ніколи нікого на районі я не бачу»,  - запитав Віталій Бурко у Андрій Прусака, заступник начальника МВВС.

 Заступник начальника МВВС зазначив, що це перше таке звернення, мабуть, тому він не зміг надати належної відповіді на поставленні запитання та скерував депутата до міської ради.

«Ви вперше сьогодні звернулися до мене і вперше на міські раді, як ви хочите щоб ми вели розмову. Цю ситуацію ми знаєм і є особа притягнета до відповідальності, а що до штабу, то це питання не до мене, штаби підпорядковані міській раді», - відповів Андрій Прусак.

Леся, 30.06.2011 11:48



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини