Через 10 років Україна буде однією з наймогутніших країн Європи – Вишиванюк

На Вічевому майдані з нагоди 20 річниці від дня проголошення Незалежності України відбувся урочистий мітинг. На нього завітали голова міста Віктор Анушкевичус, голова обласної ради Олександр Сич, губернатор Прикарпаття Михайло Вишиванюк.

«Це найбільше свято, яке має бути в серці кожного українця. Якщо кожен усвідомить, що День Незалежності – це його свято, то тоді Україна буде українською від Західної і до Східної, від Півночі до Півдня. Українські звичаї, українські традиції – найчудовіші в світі. Чому сьогодні така ситуація в Україні? А тому, що ми обираємо до влади не тих в кого тільки вишиванка на грудях, але й українська душа всередині», - сказав Віктор Анушкевичус.

Влада міста пророкує Україні світле майбутнє вже через 10 років, для цього потрібно тільки працювати на її благо.

«Я щиро вірю в те, що Україна відбулась, є і буде вічною. Сьогодні прозвучало дуже багато критики, але це є вияв того, що ми живемо в Незалежній Україні – демократичній державі. Якщо ми кожен день будемо складати цеглинку до цеглинки, то Україна через 10 років буде однією з наймогутніших країн Європи», - вважає Михайло Вишиванюк.

Леся, 24.08.2011 17:42



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини