Привітання з Днем Незалежності

                                                   Шановні краяни!

 

Прийміть найщиріші вітання з нагоди великого свята кожного з нас, прикарпатців, 20-ї річниці з дня народження рідної України, 20-ї річниці державної незалежності.

Мудрість, працьовитість і велике бажання наших предків стати вільними сприяли здобуттю незалежності. До цієї мети вони йшли багато століть: Київська Русь, козацька держава, Українська народна республіка… Десятки поколінь робили все необхідне для того, щоб Україна стала незалежною, сильною та розвинутою країною, за що їм від нас земний уклін і велика шана.

20 років – це вік зрілості молодості, а це  означає, що Україна як держава сталася, ствердилася, відбулася. І всі ми, українці, хотіли би мати  можливість впевнено дивитися у наше майбутнє та вірити в те, що мине небагато часу і Україна стане шанованою в усьому світі країною, а наші діти з гордістю називатимуть себе Українцями.

Проте реальність засвідчує, що Україна переживає найскладніші часи за роки незалежності. До влади прийшла антиукраїнська політична сила, режим, метою якого є руйнування демократії, встановлення в суспільстві диктатури страху та авторитаризму,  ліквідація сильної опозиції.

Тому сьогодні стоїть вибір перед кожним з нас: або демократична Україна, яку ми хочемо побудувати, або тоталітарна держава, яку вони прагнуть встановити. Третього варіанту не дано.

Байдужість кожного може стати незворотною та злочинною!

Але ми віримо, що українці не пробачать чинній владі: руйнації економіки, розпродажу землі українського народу, соціального зубожіння нації, здачі національних інтересів, тотальної корупції, нищення духовних цінностей, заперечення національних героїв та переписування української історії… і стануть до боротьби за звільнення України від внутрішніх окупантів, від мафії, тотальної корупції, суцільної несправедливості, жорстокості, беззаконня.

Тому вітаючи Вас, шановні краяни, з 20-ю річницею Дня Незалежності, щиро бажаю Вам, Вашим родинам міцного здоров’я, оптимізму, віри в те щасливе майбутнє, яке ми омріяли і заслужили.

 

Народний депутат України,

голова обласної партійної організації

«ВО «Батьківщина»                                                                                Д.Шлемко.

Леся, 24.08.2011 11:03



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини