«Сильна Україна» лягла під Партію регіонів

Злиття «Сильної України» з Партією регіонів є логічним завершенням входження у владу команди Тігіпка. Про це заявив політолог Іван Мезюхо.

«Враховуючи той факт, що Сергій Тігіпко став міністром в українському уряді і є відповідальним за проведення пенсійної реформи, він вже ні як не міг називатися лідером опозиційної політичної сили. Адже якщо ти опозиціонер, то тоді що ти робиш у Кабінеті Міністрів України? », - сказав Іван Мезюхо.

На думку політолога, рішення про об'єднання партій напередодні парламентських виборів є оптимально зваженим і оптимально правильним.

«У« Сильної України »і Партії регіонів орієнтація практично на один і той самий електорат, тому їх об'єднання дає їм козир на отримання більшої підтримки населення на майбутніх парламентських виборах», - зазначив Іван Мезюхо.

Політолог вважає, що об'єднання «Сильної України» з Партією регіонів може стати серйозним поштовхом для об'єднання опозиційних політичних партій.

«Коли говорять, що сьогодні навколо справи Тимошенко опозиційні політичні сили об'єдналися, то з упевненістю можна сказати, що це повна нісенітниця. Навколо суду над Тимошенко опозиціонери не об'єдналися, кожен просто піариться, а про об'єднання навіть і мови немає. Проте приводом для хоч якогось дрібного об'єднання може стати саме злиття «Сильної України» з Партією регіонів », - підсумував політолог.

Леся, 16.08.2011 20:50



Вибір редакції

Найпопулярніші новини