Громадська організація «Юлю – до відповідальності» створена Калашніковим — Шлемко

Активісти громадської організації, яка була зареєстрована наприкінці червня цього року, заявляють, що народні депутати від «Батьківщини» побили дівчину, яка вигукувала в залі суду «Юлю – до відповідальності» так, що в неї болить спина і нирки.

Все це абсурд, говорить народний депутат Дмитро Шлемко. Ніхто активістів цього громадського руху не бив, їх просто вивели із зали суду за руки, і все.

Окрім того, каже народний депутат, громадська організація «Юлю – до відповідальності» створена з подачі колишнього регіонала Калашнікова. Активістів організації на попередніх двох засіданнях проводили до зали суду через чорний хід. Вони займали більшу частину місць. Тоді народні депутати звернулися до голови суду з проханням дати лад у цій справі. Тому сьогодні активісти громадської організації були змушені проходити до зали суду із усіма іншими, залишаючи свої данні у спеціальному журналі.

Один із активістів громадської організації стверджує, що члени Партії регіонів платили їм, аби вони були присутні на процесі проти Юлії Тимошенко.

До речі, крім того, регіонали також збирали людей на мітинг проти Юлії Тимошенко і теж людям не заплатили.

Леся, 04.07.2011 19:19



Вибір редакції

Найпопулярніші новини