Справа Юлії Тимошенко шита білими нитками – Шлемко

Сьогодні в Івано-Франківську під час прес-конференції, голова обласної організації «Батьківщина» Дмитро Шлемко, навів факти, які засвідчують, що Юлії Тимошенко не перевищувала своїх повноваження.

«Всім стало зрозуміло, що справа шита білими нитками. Три основні аргументи, які в цьому звинуваченні сьогодні розсипаються на очах. Перший аргумент – вона немала права давати директиви так як це є перевищенням її повноважень.

 Учора давав свідчення заступник директора інституту держави і права імені Корецького Володимир Нагребельний, він чітко і ясно сказав: «так Юлія Тимошенко мала право давати вказівки суб’єкту при підписанні угоди. Це право вона реалізувала у директивах, це її було право», - пояснив Дмитро Шлемко.

Таку думку підтримали і сьогоднішній міністр юстиції Олександр Лавринович.

«Точно так само, у свій час, на основі заключення цього ж інституту, дав свої висновки нинішній міністр юстиції Лавринович, екс-міністр юстиції Оніщук, які також підтвердили, що це її було право, вона дала це у вигляді директив для того, щоб господарюючі суб’єкти могли це зробити», - додав Дмитро Шлемко.

Леся, 16.08.2011 15:51



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини