Гарячий сезон придбання шкільних товарів розпочато

Щоб зібрати дитину до школи, батькам доведеться викласти з кишені чималеньку суму. Багато-хто готується до нового навчального року ще від початку літа.

«Здається, що дитина пішла на канікули і вже можна забути про шкільні клопоти, але ж ні. Після закінчення навчального року, ми починаємо вже відкладати гроші для того, щоб закупити все необхідне до першого вересня», - розповідає мама Оксана.

Щоб придбати сьогодні для дитини якісну форму, доведеться виділити із сімейного бюджету від 300 до 500 гривень. Та на цьому справа не закінчується, спортивна форма, взуття, штани і спіднички, блузочки та сорочки, колготки, бантики і носочки, ось неповний перелік необхідних речей. Щоб укомплектувати ранець, доведеться позбутися ще як мінімум 350 гривень.

Багато хто з батьків вважає, що можна зекономити, якщо купувати речі на ринках. Але не варто забувати про те, що вразі повернення товару вам доведеться пред’явити документ, який засвідчуватиме його купівлю, а на базарах їх зазвичай не видають.

«При покупці необхідно обов’язково звертати увагу на посвідчення чи сертифікати, які засвідчують якість товару та його склад, вимагати документ, який буде засвідчувати факт покупки, щоб надавали гарантійні терміни. І вразі виникнення проблем з поверненням неякісного товару люди можуть з усіма необхідними документами звертатися до нас», - розповідає начальник відділу контролю якості товарів Оксана Кобельчук.

Леся, 12.08.2011 16:42



Вибір редакції

Найпопулярніші новини