Готовність Прикарпаття до опалювального сезону складає 53 %

Область вже на половину готова до початку опалювального сезону. Про це заявив сьогодні Олександр Дерев’янко, начальник управління житлово-комунального господарства ОДА.

«Готовність області на 15 липня складає 51-53 %. Звітність іде постійна, кожні 15 днів, створений оперативний штаб, і вже за тиждень ми будемо слухати керівників підприємств, які відповідають за ці всі заходи», - повідомив Олександр Дерев’янко.

Вперше і освіта, і охорона здоров’я, і культура та всі ті, хто мають у своєму розпорядженні котельні, звітуватимуть про їх готовність до опалювального сезону, зазначив головний комунальник області.

«Освіта, охорона здоров’я мають свої котельні, правда готують їх не завжди вчасно. Тому, ми на тій колегії, яка була по прийняттю заходів по підготовці до опалювального сезону, врахували ті недоліки, які ми мали в минулому році. Начальник охорони здоров’я, начальник освіти має знати  скільки котелень у нього, і в якій стадії готовності, бо звітність іде потім на рівень міністерства, на рівень Кабміну, і нас, обласне управління питають, чому котельні не готові, але ж ми на них не впливаємо. І тому всі звітуватимуться, це перший раз ми зробили, але  думаю це дасть результат», -  додав Олександр Дерев’янко.

Леся, 15.07.2011 17:23



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини