Юлія Тимошенко: влада шукає нові факти для політичного переслідування

Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко вважає, що відсутність доказів її провини за всіма порушеними проти неї кримінальними справами спонукає владу знаходитися у постійному пошуку нових фактів для її кримінального переслідування, повідомляє www.tymoshenko.ua

«Агресивні дії проти мене, включаючи і "Криворіжсталь", організовуються, управляються з одного центру. Цим центром є Віктор Янукович. А там немає значення, яких людей підтягують для того, щоб вони озвучували чергові і чергові обвинувачення», - сказала Юлія Тимошенко сьогодні журналістам перед черговим судовим засіданням.

На її думку, галас навколо приватизації підприємства "Криворіжсталь" свідчить про те, що всі попередні кримінальні справи розвалюються за відсутності доказової бази її провини.

 «Всі справи розвалилися, по суті, не мають суспільної легітимності, тому що люди після прямої трансляції зрозуміли, що ніякого складу злочину у моїх діях немає, і владі потрібні все нові і нові обвинувачення зараз актуалізовувати. Але це виглядає настільки абсурдно, що Януковича з новими і новими справами виглядає просто смішно, виглядає не президентом, а людиною, яка не розуміє, що в країні робить», - переконана вона.

Екс-прем’єр вважає нові звинувачення провокацією влади.

«Це чорний піар, чорна пропаганда, яка лунає зі всіх каналів телебачення. Чесно кажучи, не має значення, скільки вони кримінальних справ порушили, або потім порушать, що немає ані міжнародної, ані української легітимності. Всі знають, що це політичні репресії», - заявила Юлія Тимошенко.

Леся, 12.07.2011 13:42



Вибір редакції

Найпопулярніші новини