Місця для відпочинку почали приводити до ладу

У місцях масового відпочинку на березі річок нарешті встановили кабінки для перевдягання, про це повідомив  на оперативній нараді МВК Ігор Влізло, в.о. начальника управління надзвичайних ситуацій МВК.

«У місцях масового відпочинку на території ЖЕО №2, 5 і 8 встановлені кабіни для перевдягання, сама територія періодично прибирається силами ЖЕО. На всіх кабінах вивішують правила поводження на воді, крім того, як запевнили керівники ЖЕО, вони постійно обновлятимуть ці таблички», -  розповів Ігор Влізло.

Вперше за останні роки водолази перевірили акваторію річок.

«На річках Бистриця Надвірнянська і Бистриця Солотвинська обласною рятувально-водолазною службою проведено повне обстеження підводної акваторії, виготовлені відповідні паспорти і підписані акти проведення робіт – це вперше за кілька років зроблена така робота», - заявив Ігор Влізло.

Створенні також сезонні рятувальні пости, на яких працюватимуть спеціально підготовлені люди, які у екстрених випадках зможуть надати необхідну допомогу відпочиваючим.

«Міським штабом громадських формувань з охорони громадського порядку визначена група осіб для проходження прискореного циклу підготовки сезонних матросів рятувальників, складено графік та визначено місця їх чергування разом з працівниками патрульно-постової служби міського відділу внутрішніх справ», - додав Ігор Влізло.

Леся, 30.06.2011 13:57



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини