Шлемко спростував інформацію про те, що «Батьківщині» списали борг

Обласному осередку «Батьківщина» не списали борг у розмірі понад три мільйони гривень за оренду приміщення по вулиці Мельничука, 14, бо боргу, як такого взагалі не було.

Про це вчора на прес-конференції сказав народний депутат Дмитро Шлемко.

Він розповідає, що у червні 2008 року був оголошений конкурс на право оренди приміщення по вулиці Мельничука, 14. Проте, як виявилося пізніше, приміщення знаходилося в аварійному стані і не підлягало навіть ремонту. На це є відповідні експерті висновки, які вказують на повну зношеність фундаменту, стін та інших частин споруди. Висновок експертів був такий: реконструкцію проводити не доцільно.

«Після цього ми йдемо в міську раду, заключаємо угоду на будівництво будинку. Міськвиконком 30.07.09 року прийняв рішення про нове будівництво будинку», — розповідає Дмитро Шлемко.

За рік була вироблена проектно-технічна документація, яка коштувала обласній «Батьківщині» 100 тисяч гривень. Згодом розпочалося і саме будівництво.

Проте рівно за рік прийшло повідомлення, в якому вказувалося, що «Батьківщині» починають нараховувати орендну плату за користування приміщенням. Тоді чиновники запевнили, що це просто формальність.

«Насправді нам ніхто не списував борги за оренду. Просто сесія міської ради відмінила перше рішення про оренду, а залишила рішення виконкому, в якому договір оренди було розірвано» , — говорить Дмитро Шлемко.

Леся, 22.06.2011 14:38



Вибір редакції

Найпопулярніші новини