Тягнибок поговорив у Франківську про червону шмату

Лідер ВО «Свобода» Олег Тягнибок у своєму виступі в Дем’яновому лазі назвав дії однопартійців під час відзначення 9 травня у Львові справою честі.

«Ми  не почали молитися їхній червоній шматі, з якою вони приходили до нас, нам критикани говорили, треба було мудро поступити, хай би йшли вулицями Львова, а ви би розвернулися до них спиною і не реагували. Та, якщо вибирати між честю і мудрістю, то я обираю честь, бо тому що в цьому і є найбільша мудрість!», - заявив Олег Тягнибок.

«Свободівці» закликають всі проукраїнські партії єднатися заради доброго майбутнього народу і не вступати в союз з ворожою силою.

«Наші проукраїнські політичні сили, змагаючись між собою, тактично залучають чужу силу як союзника, тим самим привчаючи громаду, що це не є ворожа сила. Чому ми не єднаємося у намаганні здобути національну державу? Чому звели політику взаємовідносин проукраїнських політичних сил до цілковитого політичного абсурд? Чому не стати плече в плече, щоб поставити заслін комуністичному реваншу? Чому ми не можемо знайти зерна здорового порозуміння? Я хотів би, щоб проукраїнські політичні сили встановили мораторій на непорозуміння між собою. Покажімо їм, де чорне – антиукраїнське, а де біле – українське. Нас єднає мета – добро нашої нації», - сказав Олександр Сич, голова Івано-Франківської обласної ради.

 

Леся, 14.06.2011 14:58



Вибір редакції

Найпопулярніші новини