Пласт взявся рекламувати читання українських книг

 Сьогодні в Івано-Франківську, у приміщенні Ратуші, у рамках фестивалю «Дивокрай», який триватиме з 1 до 5 червня, організація «Пласт» влаштувала читання та розваги для дітей.

«Це літературний фестиваль, який заснований минулого року у Львові і цьогоріч його підтримав Івано-Франківськ . Він створений з метою поширення української книги для дітей. Протягом п’яти днів в Івано-Франківську різні організації влаштовують читання», - розповів «Малакаві» учасник заходу Дмитро Ярема.

Такі читання будуть проходити в різних частинах міста і триватимуть дві години. Також будуть запрошенні до читання відомі люди міста.

«Кожна організація обирає собі місце для читання. Так, наприклад, «Осмомисли» читатимуть під Ратушею, а «Як Марія» у парку Шевченка. Також ми залучаємо відомих людей, сьогодні у арт-кафе «Мармуляда» своїми розповідями поділяться Роман Калин, Тарас Прохасько, Ростислав Держипільський та інші», - повідомив Дмитро Ярема.

Діти школи №7 були присутні сьогодні на читаннях і отримали позитивний
заряд енергії.

«Мені все дуже сподобалося, особливо цікаві розповіді і веселі ігри, які для нас організували», - поділилася враженнями учениця Христина.

Леся, 02.06.2011 19:05



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини