Якщо Пшонка буде розповідати депутатам те, що і дипломатам, вони можуть покинути сесійну залу — Шлемко

Фракція БЮТ-«Батьківщина» просить у вівторок заслухати генерального прокурора Віктора Пшонку.

Про це заявив на погоджувальній раді лідер фракції Іван Кириленко.

Він нагадав, що лідер БЮТ Юлія Тимошенко особисто звернулася до Пшонки щодо фальсифікації порушених проти неї кримінальних справ.

«Існує відповідний закон, а відповіді немає. Тобто тотальний наступ, тотальна зачистка продовжується. Ми не можемо мовчати, тому просимо генерального прокурора завтра в залу», — заявив Кириленко.

Про те, що депутати хочуть заслухати Пшонку, щоб він розповів все по газових угодах, підтвердив «Малакаві» і народний депутат Дмитро Шлемко. Проте, за його словами, існує ймовірність того, що Пшонка буде розказувати депутатам те саме, що він намагався розповісти дипломатам тоді, коли Юлію Тимошенко спробували затримати. Тоді дипломати із генпрокурором повелися жорстко, сказавши, що не вони його будуть слухати, а хай він їх послухає, цим самим ввівши і Пшонку, і Януковича у стан шоку, каже нардеп.

«Завтрашнє засідання буде непередбачуваним, — каже Дмитро Шлемко. — Можливо, на фракції буде прийняте рішення, що «Батьківщина», Наша Україна та інші партії покинуть сесійну залу. Нема сенсу слухати брєд».

Леся, 30.05.2011 19:00



Вибір редакції

Найпопулярніші новини