Опозицію спробують знищити уже влітку?

У «Батьківщині» вважають, що їх лідера Юлію Тимошенко від арешту врятували люди, які виступили на її захист. Хоча сама пані Тимошенко не виключає, що влада спробує розправитися із опозицією уже влітку.

«Ми знаємо, що вони планують і як вони хочуть діяти. Вони хочуть за декілька тижнів передати всі справи до суду, вони хочуть влітку, коли всі люди займаються або своїми дачними ділянками, дітьми та відпочинком, вони хочуть за цей час розправитися з реальною опозицією в державі», — заявила сьогодні лідер «Батьківщини».

Окрім того, в партії вважають, що до арешту їх лідера не дійшло і тому, що на її захист стали європейські країни і їх представники, які вже вчора атакували дзвінками президента Віктора Януковича, який тепер не знає, як вийти із цієї ситуації.

Політологи ж вважають, що до арешту Юлії Тимошенко не дійде, влада ніколи не піде на такий крок, адже автоматично перед виборами підніме рейтинг і їй і її партії.

«Українці люблять персонажів мучеників, крім того, ми памятаємо висловлювання Заходу із приводу Луценка, а Юлія Тимошенко більше популярна і відома на Заході, тому європейські політики не мовчали б, якби влада її заарештувала», — говорить політолог Андрій Фармуга.

Леся, 25.05.2011 16:12



Вибір редакції

Найпопулярніші новини