Прокуратура Калуша повідомила, що за попередніми даними Радецька таки образила галичан

Прокурор міста Калуша Богдан Буряк повідомив, що факти, викладені у зверненні медиків Калуської ЦРЛ проти Віталіни Радецької, за попередніми висновками прокурорської перевірки, підтвердилися і відповідають дійсності (міський голова Калуша Ігор Насалик тиждень тому назвав заяву калуських медиків «анонімкою», навколо якої і дискутувати не варто).

«Поступок заступника міського голови Калуша Віталіни Радецької наразі розглядається у площині дисциплінарної відповідальності держслужбовця. Свої висновки ми представимо на ознайомлення депутатам Калуської міської ради. До речі, я на посаді прокурора міста Калуша вже восьмий рік, і це вперше прокуратура проводила перевірку етики поведінки держслужбовця такого рівня», — зазначив прокурор міста Богдан Буряк. 

У вівторок відбулося продовження позачергової сесії Калуської міської ради, на якій, як ішлося під час попереднього засідання, і планували депутати заслухати висновки прокурорської перевірки. Але прокуророві міста навіть не надали можливість оприлюднити у сесійній залі результати перевірки. Проте депутати Калуської міської ради (більшість її становлять представники Української партії, яку очолює міський голова Ігор Насалик) прийняли рішення, яке, на наше переконання, не містить у собі жодної депутатської оцінки чи позиції щодо вчинку держслужбовця Віталіни Радецької, — просто задовольнили заяву заступника міського голови про звільнення за власним бажанням.

Острів Галичина

Леся, 26.05.2011 16:51



Вибір редакції

Найпопулярніші новини