Заява Івано-Франківської обласної та Калуської міської партійних організацій «ВО «Батьківщина» з приводу скандального лікаря Радецької

Міському голові м.Калуша

п.Насалику І.С.

 

 

Заява

Івано-Франківської обласної та Калуської міської партійних організацій

«ВО «Батьківщина»

 

 

     Днями суспільно-політичного резонансу в усій Україні набула інформація щодо виступу на нараді медичних працівників заступника міського голови міста Калуша Віталіни Радецької. Державний службовець привезена в “чемодані” з Києва, яка не володіє державною мовою, по хамськи, цинічно принижуючи медичних працівників Калущини, ображаючи честь, людську гідність та релігійні почуття як працівників медицини, калушан, так і всіх галичан, наслідуючи, напевно, приклад Дмитра Табачника, по хамськи сповідала, звертаючись до кожного: “Вы – генетически недоразвитый регион…, цыгане Вы немытые и нечесаные…, разбиваете себе лбы, когда бьете поклоны в церкви, а ничего в душе святого у вас нет…”.

 

     Галичани не збираються ковтати такий подарунок від привезених зайд. Тому терміново вимагаємо:

 

1.      Зібрати 16 травня 2011 року позачергову сесію Калуської міської ради.

2.      Звільнити на позачерговій сесії міської ради заступника міського голови В.Радецьку за порушення Присяги державного службовця, що виразилося в приниженні честі, національної гідності та релігійних почуттів громадян України.

3.      Звернутися до прокуратури щодо наявності факту кримінального злочину в діях заступника Калуського міського голови В.Радецької.

 

     Дії, вчинки міського голови м.Калуша п.Насалика І.С., депутатського корпусу Калуської міської ради, щодо оцінки та прийняття рішення по заступнику міського голови В.Радецькій будемо вважати лакмусовим папірцем на патріотизм та повагу до виборців Галичини.

 

 

Народний депутат України,

голова Івано-Франківської обласної

організації ВОБатьківщина                                                                       Д.Шлемко

 

 

 

 

Голова Калуської міської організації

 “ВО”Батьківщина”, депутат Калуської міської ради                            Р.Боднарчук

 

 

07 травня 2011 року

 

Леся, 07.05.2011 14:06



Вибір редакції

Найпопулярніші новини