Юрій Романюк вимагає від Президента ліквідувати Антимонопольний комітет

      Президенту України

Віктору Януковичу

 

 

З  В  Е  Р  Н  Е  Н  Н  Я

 

            З метою економії бюджетних коштів та оптимізації центральних органів виконавчої влади в Україні, ініціатором якої Ви є, звертаюся до Вас з пропозицією розглянути доцільність подальшого існування та ліквідувати, як абсолютно недоречні і не відповідають своєму цільовому призначенню, щонайменше Антимонопольний комітет України та т.зв. Держкомстандарт (Державний комітет України з питань технічного регулювання та споживчої політики).

            Тотальна монополізація цілих галузей економіки та промисловості, сфер бізнесу в «одних руках» набула загрозливих масштабів, що реально загрожують елементарним вимогам національної безпеки та оборони будь-якої країни. Так, вся хімічна промисловість держави та майже всі облгази знаходяться в руках одного олігарха Фірташа. Вся цивільна авіація країни, майже все нафто та газовидобування, і нафтопереробка, знаходяться в руках одного олігарха Коломойського. Значною мірою або абсолютно монополізований в «одних руках» імпорт курячих стегенць, морепродуктів, цукру, окремих груп продуктів харчування; експорт зерна, соняшника та соняшникової олії, тощо. Жодної навіть імітації боротьби із цим протизаконням в державі не існує. Отримання цього недієвого державного органу обходиться платникам податків у 62 млн. 944,5 тис. грн. у 2011 році. За 20 років існування цього комітету в державі остаточно успішно майже завершено(!) процес абсолютної монополізації всього, за безпосереднього сприяння та допомогою плідної корупційної діяльності Антимонопольного комітету на чолі з його керівництвом!

          Держкомстандарт не менш бездарно існуюча державна установа, що проїдає на своє утримання 65 млн. 344,3 тис. грн., не спромоглася за 20 років незалежності України припинити продаж споживачам невідповідного стандартам бензину основних марок, дизпалива, молочної продукції (молоко, сметана) та інших основних продуктів харчування.

 

Депутат обласної ради,

голова фракції "Батьківщина"

Юрій Романюк

 

Леся, 06.05.2011 19:40



Вибір редакції

Найпопулярніші новини