БЮТ: червоним прапором ветеранів не нагодуєш

Ініціатива провладної більшості щодо встановлення червоних прапорів з радянською символікою у День перемоги є неприйнятною.

Про це йдеться у заяві фракції "БЮТ-Батьківщина", повідомляє її прес-служба.

"Насильницьке нав’язування асоціації "перемога-Радянський союз" - це відвертий цинізм. Перемогу у Другій світовій війні здобули люди і народи, а не Компартія Радянського Союзу і Сталін", - наголошують у "БЮТ-Батьківщині".

"Реальна турбота про ветеранів має вимірюватися не кількістю і кольором розвішаних 9 травня прапорів, а повсякденним добробутом тих літніх людей, які здобули для нас перемогу у великій війні", - заявили у фракції.

"Червоний прапор не нагодує ветерана, не забезпечить його путівкою у санаторій, не дасть реальних пільг на оплату грабіжницьких житлово-комунальних послуг, не підвищить пенсію. Ось над чим мали би задуматися в першу чергу ініціатори закону", - йдеться у заяві.

Як заявили у політичній силі, "зубожіння ветеранів, скасування пільг, катастрофічне зростання вартості життя Янукович прикриває "фіговим листком": піар-акцією "червоний прапор".

"Кошти на реалізацію цієї абсурдної ідеї значно справедливіше було б розділити поміж ветеранів", - вважають у фракції.

У "БЮТ-Батьківщині" переконані, що в будь-які офіційні державні святкові дні слід використовувати державний  прапор України, а не стяг тієї держави, якої вже не існує.

"Головне завдання влади – забезпечити гідний рівень життя, а не прикрасити міста музейними експонатами", - йдеться у заяві.

Українська правда

Леся, 21.04.2011 14:14



Вибір редакції

Найпопулярніші новини