Сич відзначив Геннадія Бурнашова Подякою голови обласної ради

Голова Івано-Франківської обласної ради Олександр Сич вчора привітав з 75-річчям літератора, дослідника національно-визвольної боротьби українського народу Геннадія Бурнашова та вручив йому за значний внесок у розкриття героїчних сторінок української національно-визвольної боротьби у ХХ столітті  Подяку  голови Івано-Франківської обласної ради.

«Тематика творів Геннадія Бурнашова дуже близька і цікава мені - національно-визвольні змагання, боротьба ОУН, УПА, Степан Бандера, Шухевич... Геннадій Васильович робить велику просвітницьку справу, бо ми потребуємо об’єктивної інформації про наше минуле і станемо вільними тільки тоді, коли пізнаємо свою істинну історію», – сказав Олександр Сич.

Довідково: Геннадій Бурнашов - росіянин, який плідно працює над висвітленням національно-визвольної боротьби українського народу за свою незалежну державу. В Україні та українській діаспорі у США, Канаді, Австралії набули популярності його книжки «Полководець УПА», «Злочини більшовизму», «За державу билися свою», «Лицарі честі і чину», «Нескорені», «Страдницьке служіння Всевишньому» та інші. До 60-річчя УПА побачила світ його фундаментальна книжка «Не поляже наша слава». Геннадій Бурнашов за свою творчу діяльність удостоєний високої нагороди — ордена «За заслуги» III ступеня, став переможцем всеукраїнського конкурсу, присвяченого  100-річчю від дня народження Степана Бандери, дипломантом Всеукраїнського конкурсу  ім. Олекси Гірника та володарем низки інших відзнак

Леся, 28.04.2011 10:20



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини