Наші кури п’ють не ту воду, або Чому Україну не беруть в Євросоюз

У нас хоч завтра може бути європейський ринок. Але суть в іншому: чи зможе появитись наш ринок в Європі? Ми вже 20 років заявляємо Європі – «Беріть нас», та ніхто не спішить нас приймати з відкрито протягнутими руками.

Про це на прес-конференції в Івано-Франківську сказав перший заступник голови Партії регіонів Володимир Рибак.

«Олег Бахматюк створив фабрику, де перетирав яйця на яєчний порошок. Він експортував його у 28 країн Азії і хотів вийти на європейський рівень. Комісія перевіряла якість його продукції: інкубатор в нормальних умовах, кури здорові, корм корисний. Та документи не підписали, бо знайшли один недолік – ваші кури пють не ту воду!», - говорить Володимир Рибак.

У Європі зовсім інший рівень життя, до якого Україні ще дуже далеко, каже нардеп. Наша держава поступається Європі не тільки якістю своєї продукції, а й соціально-політичним нормами життя.

«Якщо брати пенсійну реформу, то в Європі пенсійний вік в середньому становить 64 роки для чоловіків, 60 років для жінок, а в Україні ці цифри значно менші», — відзначив  нардеп.

Також Володимир Рибак наголошує, що Україна рухається в Європу. Але ми, каже нардеп, побачимо Європу у ряді своїх побратимів тільки тоді, коли і стандарти життя в нас будуть європейськими.

Нагадаємо, що регіонали на прес-конференції говорили і про НАТО, куди Україні без Росії – зась.

Леся, 18.04.2011 12:33



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини