Прикарпатська «Наша Україна» далека від акцій протесту

Вчора Наша Україна провела пікети у Вінниці, Житомирі, Кіровограді, Одесі, Хмельницькому, Полтаві, Черкасах та Чернігові  під гаслом «Ціни злітають до небес».

Протестувальники вимагали від уряду припинити антисоціальну політику, в результаті якої ціни в Україні уже досягли європейського рівня.

Як вихід із ситуації організатори акції вимагали звільнити уряд і керівників областей, адже вони не можуть взяти ситуацію із цінами під контроль.

Дивно, але в Івано-Франківську Наша Україна чомусь не проводила акції протесту. Чи то вже в області ця структура як така не існує, чи то партійці із Прикарпаття всім задоволені і ріст цін їм очі не ріже.

Нагадаємо, що останнім часом Івано-Франківська область далека від акцій протесту. Нагадаємо, що представники області не брали участі у всеукраїнській акції «Заберемо Україну від олігархів. Повернемо її громадянам!».

Всі баталії проходять виключно в обласній раді, де депутати кожного разу приймають якесь звернення до уряду чи ставлять незадовільну оцінку Президенту.

Леся, 30.03.2011 11:37



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини