Тимошенко: Янукович не ставить за мету покарати винних у вбивстві Гонгадзе

Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко вважає безперспективною кримінальну справу, порушену проти колишнього президента України Леоніда Кучми.

"Я переконана, що буде "пшик" з цього всього. Вони затягнуть час, це завершиться нічим. Це – не справедливість, не правосуддя, це не справжнє покарання тих, хто винний у вбивстві Гонгадзе. Це просто відволікаючий маневр", - сказала Юлія Тимошенко у неділю ввечері в інтерв’ю «5 каналу», повідомляє її персональний сайт.

Лідер партії "Батьківщина" переконана, що влада, порушуючи кримінальну справу проти Леоніда Кучмі, переслідувала багато завдань.
 
"Уся справа з Кучмою для Януковича має багато функцій і завдань. Перша і головна – відволікти людей від бід, проблем, негараздів, які сьогодні створив Янукович. Друга – я не виключаю, що розправлятися будуть з Пінчуком, з його телевізійними каналами – ICTV, СТБ, "Новий канал"… І безумовно, будуть маскувати політичні репресії, які є в Україні, такими гучними справами, які потім нічим не завершаться", - зазначила вона.
Леся, 28.03.2011 13:54



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини