Тимошенко переконана, що в Україні є реальна опозиція

  Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко вважає головним досягненням опозиції за останній рік її реальну діяльність, незважаючи на кримінальні переслідування і репресії.

"Досягнення головне, що реальна опозиція в країні з такою владою все ж таки є незважаючи на тюрми, на кримінальні справи, на величезну кампанію з дискредитації, незважаючи на те, що сьогодні робиться проти опозиції. Опозиція в Україні є", - сказала Юлія Тимошенко у ефірі телеканалу "Інтер".

Лідер партії "Батьківщина" переконана, що в подальшій діяльності головним завданням опозиції є об'єднання з громадянським суспільством для відстоювання прав та свобод громадян. "Далі наше завдання – зробити так, щоб опозиція разом з громадянським суспільство, політиками, які готові сьогодні протистояти в цьому, що пропонує нам влада, все ж таки бути спільними, відпрацювати спільну стратегію і дійсно сильно протидіяти тому, що неприпустимо для втілення в Україні з боку влади", - підкреслила вона.

"Опозиція в Україні є. Багато пострадянських країн цим похвалитися не можуть", - заявила Юлія Тимошенко.

Під час участі Юлії Тимошенко у програмі "Велика політика з Євгенієм Кисельовим" аудиторії телеканалу "Інтер" було запропоновано відповісти на запитання: "Як ви оцінюєте діяльність Юлії Тимошенко в опозиції?". За результатами голосування 53% глядачів відповіли, що позитивно оцінюють діяльність лідера партії "Батьківщина" проти 47%, які вважають її опозиційну діяльність негативною.
Леся, 21.03.2011 13:44



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини