Тимошенко попросила дозволу на виїзд до Литви та Бельгії

pr_b4045.jpg Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко подала до Генеральної прокуратури клопотання щодо дозволу на виїзд до Литви та Бельгії на міжнародні самміти.

"Ми очікуємо зараз рішення Генеральної прокуратури щодо поїздки до Брюсселю і щодо поїздки в Литву на форум щодо розвитку демократії", - сказала Юлія Тимошенко журналістам після чергового відвідування Головного управління Генеральної прокуратури з розслідування особливо важливих справ.

Як відомо, 24 березня у Брюсселі відбудеться самміт Європейської народної партії, відвідати який Юлію Тимошенко офіційно запросили американський сенатор Джон МакКейн та президент Європейської народної партії Вільфред Мартенс. "Ми спільно закликаємо українську владу дозволити Юлії Тимошенко відвідати самміт Європейської народної партії в Брюсселі 24 березня. Партія Юлії Тимошенко "Батьківщина" є членом-спостерігачем ЄНП, саме тому її запрошено для участі у саміті", - йдеться у спільній заяві, що її було оприлюднено на початку березня.

У свою чергу, Президент Фінляндії Тар'я Халонен та Президент Литовської республіки Даля Грибаускайте надіслали на ім'я лідера партії "Батьківщина" Юлії Тимошенко офіційне запрошення до участі у міжнародному форумі "Найкращий досвід зміцнення демократії", який відбудеться 30 червня у Литві.
Леся, 15.03.2011 11:22



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини