БЮТ виключила зі свого складу сімох депутатів, які проголосували за зміни до Конституці

Фракція БЮТ в Парламенті виключила зі свого складу 7 депутатів, які проголосували за зміни до Конституції.

Про це повідомив бютівець Роман Забзалюк.

За його словами, одразу після голосування змін за Конституцію безпосередньо в сесійній залі відбулося засідання фракції.

Так були виключені депутати Олег Бабаєв, Руслан Богдан, Іван Куровський, Павло Мовчан, Віктор Павленко, Анатолій Семинога, Антон Яценко.

Лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко так прокоментувала дане виключення "своїх" депутатів: «Не можна засуджувати людей за те, що вони не здатні на подвиги. Але і тримати в команді слабких людей сьогодні ми не маємо права, і тому наша фракція виключила цих депутатів зі свого складу і від того стала сильнішою», - підкреслила лідер партії «Батьківщина».

Як прокоментував Перший заступник Голови фракції Андрій Кожем’якін: «Таким чином, наша фракція чітко дотрималася прийнятого ще у листопаді минулого року рішення про те, що кожен член фракції БЮТ, котрий підтримає відверто антиконституційне рішення про зміни термінів виборів народних депутатів – буде виключений з нашої фракції».

«Ми усвідомлюємо, – зазначив Андрій Кожем’якін, – що народні депутати, члени нашої команди, перебувають під постійним тиском. Погрози особисто депутатам, безпрецедентний тиск на членів їх родин, особливо тих, котрі займаються бізнесовою діяльністю, відкриття кримінальних справ – все це набирає особливо гострих форм, коли діюча влада намагається змусити членів нашої фракції голосувати за потрібні їм рішення».

Леся, 03.02.2011 13:38



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини