Тимошенко каже, що проблеми об'єднання опозиції не існує

Ідею про потребу об'єднання опозиції влада нав’язує суспільству як технологію. Реальна опозиція, яка бореться з режимом уже давно об’єднана.

Так вважають в опозиції Тимошенко.

Разом із тим, коментує Юлія Тимошенко, нинішня влада, купивши деякі політичні проекти, видає їх за опозицію. Таку фальшиву опозицію фінансують, вона існує в рамках спеціальних домовленостей і для годиться гавкає на хазяїна.

Усе це в комплексі, каже вона, створює ілюзію наявності декількох опозиційних партій. У такій ситуації вимога об'єднатися, що звучать привселюдно веде в тупик, з якого немає виходу.

Разом із тим, лідер опозиції переконана, що не потрібно боятися багатопартійної системи.

«Справжня демократія - це справжня конкуренція. Чим більше гравців, тим у людей більше вибір. Тому не потрібно боятися багатопартійної системи. Двопартійна система значно обмежує людей у можливості вибору й значно обмежує ріст молодих партій і молодих лідерів, - прокоментувала Тимошенко в інтерв'ю одному із телеканалів. - Не потрібні оманні цілі - усі, хто хотів об'єднатися, у дійсності вже давно об'єдналися. А всі, хто хоче виконувати функцію розколу демократичних, патріотичних сил її виконують. Причому не безкоштовно».
Леся, 28.01.2011 14:10



Вибір редакції

Найпопулярніші новини