Суперліга: "Говерла" здолала опір "Дніпра"

Івано-Франківська "Говерла" продовжує переможну серію в Чемпіонаті Суперліги. Черговою жертвою "ведмедів" Мурзіна став дніпропетровський "Дніпро".

Розпочався поєдинок в напруженій та нервовій боротьбі, в якій суперники, подекуди, забували про головне - закидати м'ячі до корзини. А забувати не можна було ні в якому разі, адже поєдинок транслювався на одному із загальноукраїнських телеканалів.

Ближче до закінчення чверті почала вимальовуватися деяка перевага господарів у багатьох компонентах, в тому числі й підборах на кільці суперника.

В другій чверті "Дніпро" дещо гру вирівняв. Розкидався Маріо Остін. Проте гостям цього вечора не вистачало свого грізного форварда Стіва Бьортта, який у цій грі мало нагадував себе самого.

Після перерви господарі просто винесли гостей з паркету коледжу фізвиховання - 23:10. Чудову гру демонстрували Шаппел і Зіммерман, котрі, забігаючи на перед, на двох накидали супернику  33 очки.

В завершальному відтинку гри гості "прокинулися" і зробили відчайдушний ривок в рахунку 10:0. Проте, "говерляни" витримали цей напір суперника й спокійно довели матч до перемоги із комфортним рахунком - 79:62.

Серед цікавих фактів - під час виконання національного гімну перед початкром гри руку біля серця тримали лише двоє "говерлян": Герасимчук і ... новачок команди американець Джеттер.
Леся, 24.01.2011 11:25



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини