"Ураган" переміг "Енергію-Тайм"

Івано-Франківський "Ураган" в першому матчі нового року завдяки єдиному м'ячу бразило-азербайджанського легіонера Біро Жаде переграв одного із лідерів футзальної вишки львівську "Енергію-Тайм".

Протягом матчу на паркеті коледжу фізвиховання точилася рівна боротьба. Моменти по черзі виникали біля воріт суперників.

Проте фотруна цього вечора вдягла червоні кольори "Урагану" - двічі господарів від голу рятувала перекладина та двічі стійки власних воріт...

Як на останній хвилині поєдинку один з братів Бондарів у складі львів'ян Олександр з кількох сантиметрів, пробиваючи по порожнім воротам, потрапив у стійку, не зромів, напевне, і сам форвард.

Хоча й біля енергетичних воріт було жарко. Непогані моменти не використали Чепорнюк, Шотурма, Біро Жаде, Ярий.

Після одного з них, на 18-й хвилині господарі таки забили свій м'яч, який і став переможним - після розіграшу кутового Сержао із лівого флангу м'яко накинув шкіряну кулю на правий фланг, звідки Біро Жаде з льоту пробив. М'яч вдарившись в дальню стійку затріпотів у воротах.

Ця перемога дала змогу "Урагану" потіснити "Енергію-Тайм" з другого місця турнірної таблиці вищої футзальної ліги України.

Попереду в Івано-Франківців фінал чотирьох Кубку України, в півфіналі якого ураганівці зіграють із тою таки "Енергією".
Леся, 12.01.2011 10:52



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини