Святкова ялина для Металевого Кролика

Зрозуміло, що напередодні Нового року абсолютно кожна господиня, навіть та, яка терпіти не може прибирати в квартирі, робить все, щоб надати своєму житлу святкового вигляду. Купує ялинку, прикрашає її і прагне надати інтер'єру святковому вигляду. Світові дизайнери пропонують прикрасити лісову красуню іграшками помаранчевого, червоного або навіть винного кольорів. Також актуальними є малиновий і блакитний. Особливо ефектно виглядатимуть іграшки в  двох кольорах: одного з вищеперерахованих і чорного. Якщо ж вам не подобається така яскравість і мішура, тоді не біда, модним цього року вважається також білий. На європейських виставках  були представлені і білі іграшки, які актуальні для прикрашання ялинки. Правда, слід дотримуватися такого романтично-солодкого стилю, коли форма новорічних прикрас нагадує кульки з морозивом. До того ж, нагадують астрологи, колір наступного року Кролика саме білий, тому іграшки такого кольору будуть доречні і задобрять його. І ще, щоб догодити символу наступного Нового року, потрібно якомога більше вати і різної штучної піни. Гармонійно розмістіть їх на гілках вашої зеленої красуні, так щоб було відчуття, що ялинку тільки що привезли з лісу, і вона вся в снігу. Окрім цього, маленький нюанс, щоб задобрити Кролика. Під ялинку слід покласти  його улюблені ласощі – морквину. Також непогано біля неї розмістити і декілька жовтих яблук. Астрологи упевнені, що всі ці дари Кролик оцінить і буде у всім вам допомагати впродовж всього року.

Відносно оформлення інтер'єру, то тут головне порядок у всьому. Розкидані шкарпетки або пил на меблях для Кролика це як серцевий напад, адже він педант і не терпить непорядку навіть в дрібницях. Дизайнери радять оформити квартиру виробами з металу, хоча воно в принципі, закономірно, адже наступний рік саме Металевого Кролика. Будуть доречні металеві свічники, красиві тарілки з металу. Також цей пухнастий звір не байдужий до святкової мішури, свічок і листівок зі своїм зображенням.

До речі, оскільки Кролик – це сімейна істота, фахівці у сфері астрології рекомендують зустрічати його саме удома. Якщо ж ви зважилися святкувати Новий рік за його межами, тоді слід зупинити вибір на затишному кафе або ресторанчику.

Леся, 31.12.2010 12:51



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини