Засвітила вогні головня ялинка Івано-Франківська. Її висота 25 метрів, на неї витратили 10 тисяч гривень

У День святого Миколая у центрі Івано-Франківська пройшло відкриття новорічної ялинки. Перші цьогорічні вогні Нового року засвітилися під супровід привітань мера міста Віктора Анушкевичуса.

Цьогорічне відкриття відбулося значно швидше, як у попередні роки. За словами мера, це сталося через численні усні та письмові звернення громадян міста.

«Я дав доручення, щоб на цьому місці, де ми щороку ставимо ялинки, посадити живу ялинку, яка б за певний період часу виросла, й ми не зрубували щороку таку красуню», – повідомив Віктор Анушкевичус.

У порівняні з минулим роком, міськвиконком вирішив, у зв`язку із кризою дещо зменшити кошторис новорічних святкувань. Якщо минулого року він становив 460 тисяч гривень, то цього року це лише 250 тисяч.

«За кожний вогник ми повинні відповідати, адже це громадські гроші. Зекономили на деяких артистах. Адже минулого їх було дуже багато», – розповів мер.

Кошторис видатків на ялинку, висотою 25 метрів, склав 10 тисяч гривень: 7 тисяч – ціна ялинки, 3 тисячі гривень – доставка. Привезена вона з Богородчанського району.

old_editor, 20.12.2009 14:19



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини