Цифри заборгованості УЖКГ до ПФ подані Данилюком невірні, якщо він не правий, хай звільняється — Петро Косюк

До 25 грудня Пенсійний фонд розрахується із заборгованістю по пенсіям за рік, наголошує Петро Данилюк начальник Головного управління Пенсійного фонду України в області на колегії ОДА.



За словами Петра Данилюка, протягом 11 місяців поточного року власних надходжень до бюджету ПФ в області надійшло 1653,7 мільйонів гривень. Однак недоїмка у ПФ залишається чималою, за словами Петра Данилюка на перше січня цього року вона складала 27,7 мільйони гривень, на перше вересня – 35 мільйонів, а на сьогодні 33,9 мільйонів гривень.

Зокрема, в Івано-Франківську заборгованість до Пенсійного фонду становить 11,5 мільйонів гривень, хоча ще недавно рівень заборгованості сягав 8 мільйонів 636,4 тисячі гривень. Заступник міського голови Ярослав Яцишин, каже що ріст заборгованості відбувся за рахунок економічно-активних підприємств, більша половини заборгованості за житлово-комунальними господарствами. Ярослав Яцишин каже, що ЖКГ виграли у судів справи по оскарженню заборгованості.

Наприкінці колегії начальник УЖКГ міста Петро Косюк написав повідомлення Миколі Палійчуку, що мовляв, цифри заборгованості УЖКГ до Пенсійного фонду подані Петром Данилюком невірні, якщо він не правий – то подасть заяву на звільнення, якщо неправий Петро Данилюк – то хай звільняється сам.





old_editor, 18.12.2009 19:30



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини