«Занадто одружений таксист». Драмтеатр ставитиме виставу, що повинна переломити специфіку нашого регіону — Держипільський

20 грудня Івано-Франківський обласний музично-драматичний театр ім.. І. Франка представлятиме свою нову прем`єру «Занадто одружений таксист». Режисером комедії англійського драматурга Рея Куні став, відомий франківцям за кількома останніми прем`єрами театру, Сергій Кузик.

«Навіть у мене спочатку було деяке упередження до цієї постановки. Воно стосувалося специфіки нашого регіону. Але вже настав час рости нашому глядачу й до таких вистав», – каже Ростислав Держипільський, директор театру.

Вистава розповідає про молодого таксиста, який офіційно одружений з двома жінками, жодній з яких нічого не відомо про суперницю. У один момент їм доведеться зустрітися…

Вистава, як розповідає директор театру, є виключно гумористичною й немає ніякого глибокого підтексту чи пародії на сексуальну революцію.

«Ця вистава, — розповідає Сергій Кузик, режисер вистави, — досі йшла лише в Росії та ще в Києві. Сподіваюся, вона стане цікавою й для франківського глядача».

Як каже режисер, вистава для тих, хто втомився від політики й хоче просто щиро посміятися над ексцентричною комедією.

old_editor, 18.12.2009 18:49



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини