НРУ імені Чорновола: Ми створили таку організацію, щоб зберегти хоч те, що залишилось від Руху — Івасютин

В Івано-Франківську члени Народного Руху України, що вийшли з партії, створили обласну громадську організацію Народний Рух України імені В’ячеслава Чорновола.

За словами керівника новоствореної громадської організації Михайла Івасютина, НРУ імені Чорновола — це на 90 % члени Руху, що вийшли з нього.

«Наша мета та ідеологія повністю відповідає меті та ідеології Народного Руху. На даному етапі маємо за мету підтримати діючого президента України Віктора Ющенка на майбутніх президентських виборах, розбудовувати і надалі демократичну та правову державу, збереження всіх історичних та культурних цінностей, що мав та має український народ», - говорить Михайло Івасютин.

Новостворена організація, за словами її голови Михайла Івасютина, стоїть на засадах НРУ, що були укладені ще за життя В’ячеслава Чорновола.

«Ми створили таку організацію, щоб зберегти хоч те, що залишилось від Руху, — говорить Михайло Івасютин, — Тепер ми, як громадська організація, зможемо більше та активніше працювати на нашого кандидата. До нас уже не зможуть застосувати ніяких репресивних дій з боку центральних органів влади, що ми спостерігали неодноразово».

old_editor, 18.12.2009 13:47



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини