Металеве вбрання для принцеси новорічного балу

Зрозуміло, що кожна дівчина на новорічному балу хоче виглядати справжньою принцесою з казки. Задовго до часу «Х», вони починають гонку по магазинах у пошуках найкращого вбрання, починають придумувати зачіску і макіяж. Все це просто відмінно. Але щоб стати дійсно королевою балу, слід пам'ятати про деякі модні тенденції і до того ж враховувати і уподобання короля наступного року - Металевого Кролика.


Отже, Кролик - проста істота і не любить химерності, тому, кажуть астрологи, шикарні довгі сукні з розкішними шлейфами доведеться залишити вдома до іншої відповідної нагоди. Також не рекомендуються і плаття з глибоким декольте. Все це прекрасно вписується і в рекомендації модельєрів, які радять вибирати плаття не довше колін, вітаються вирізи на спині, асиметричний поділ або ж пройма на одне плече, такі деталі виділять вас серед натовпу гостей балу. Крім цього, Кролик істота пухнаста і ніжна, але це, кажуть астрологи, не означає, що потрібно відразу ж бігти за хутряною накидкою або болеро - вони в новорічну ніч протипоказані, так як символу року не сподобаються. А ось милі складочки і рюшечки - це, кажуть дизайнери і навіть астрологи, саме те, що може бути присутнім в новорічному вбранні. До того ж вони здатні приховати недоліки фігури, адже ніхто з нас не ідеальний. Занадто худенькій дівчині вони додадуть приємних форм, а от жінки із зайвою вагою за допомогою них зможуть приховати свої маленькі недоліки.


Так, з довжиною і формою новорічного вбрання ми вже визначилися, залишається колір. Тут все просто. Оскільки 2011 рік - це рік не простого, а Металевого Кролика, то слід вибирати для вбрання білий або срібний колір. Хоча Кролик не має нічого проти жовтого, помаранчевого і всіх відтінків червоного і синього. До речі, металевий блиск, який так актуальний в новорічну ніч, допоможуть створити різні паєтки, стрази і бісеринки. На жаль, доведеться відмовитися від модного тренду в цьому сезоні - принтів з тиграми і леопардами, вони виглядають агресивно, а Кролик у нас тварина миролюбна і до того ж, трохи боягузлива. Не слід його лякати, щоб удача вас в наступному році не обійшла вас стороною.


І ще кілька слів про аксесуари. Масивні родові коштовність найкраще залиште вдома, вони хоч і виглядають ефектно, але Кроликові не сподобаються, надто він простий. Тому зупиніть уваги на простих, але оригінальних виробах з металу. Дуже добре, якщо під плаття ви одягнете золотий чи срібний ланцюжок, але, звичайно, немає нічого страшного, якщо зупините вибір на авангардних дизайнерських речах зі звичайного металу. Кролик і звичайно, всі присутні на балу принци оцінять ваше вбрання.

 

Леся, 31.12.2010 12:47



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини