Корсети, сукні з високим вирізом та глибокі декольте - атрибути цьогорічного святкового вбрання

В намаганні відповідати подобі та характеру Тигра астрологи радять не переборщити. Розкіш та яскраві образи до вподоби Тигру, але варто знати міру і не бути схожим на новорічну ялинку.

Акцент на лінії тіла, одяг має бути легким та елегантним, кажуть астрологи. Варті уваги облягаючі силуети - корсети, жилетки, сукні з високим вирізом, глибокі декольте. Багаті та натуральні мають бути і тканини - шовк, оксамит, шкіра та замш.

Колористика відповідає покровителю року - це улюблені кольори тигрових відтінків - золотий, жовтий, чорний, білий та помаранчевий. В своєму новорічному образі бажано мати смугасту деталь, будь то шарф, хустка, пояс, хутряна накидка чи інший відповідний додаток. З червоним варто бути обережними, застерігають астрологи, є думка, що тигри його не переносять.

Доповнити неперевершений вигляд допоможуть прикраси. Розкішна біжутерія, дорогоцінне каміння, великі намиста, масивні браслети, об’ємні сережки чи кулони введуть тигра в сприятливий дух, але астрологи наголошують, що тигр не терпить недбалості, тож все треба підбирати зі смаком.

old_editor, 31.12.2009 18:37



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини