Роману Тимківу перешкоджають стати депутатом

Деякі політичні сили намагаються перешкодити Роману Тимківу стати депутатом Івано-Франківської міської ради.

Про це на сьогоднішній прес-конференції розповіли лідер партії "Третя Сила" Юрій Соловей та юрист партії Володимир Чорноус.

Так, за словами третьосиловиків, після рішення Львівського апеляційного суду, яким він зобов'язав розприділити вакантне шестидесяте місце в міській раді, ТВК мало скликати засідання й прийняти відповідне рішення, спрямоване на виконання розпорядження суду.

гідно закону на це не потрібна більша половина членів комісії... Для цього достатньо трьох людей... Але голова комісії Винник, навіть коли зібралося на засідання восьмеро членів ТВК, не захотів проводити засідання, пославшись на відсутність кворуму, - розповідає юрист Володимир Чорноус. - Після цього, семеро свідомих членів провели засідання й прийняли рішення про розприділення шестидесятого місця в міській раді члену ТС Роману Тимківу... Голова навідріз відмовився підписувати протокол...".

Лідер "Третьої Сили" Юрій Соловей впевнений, що усі перепони, щодо проходження представника партії до міської ради є нічим іншим, як цинічне нехтування закону з боку опонентів, котрі бояться можливості створення жорсткої опозиції в міській раді.

Третьосиловики надіються на найшвидше вирішення даної ситуації на їх користь.


Леся, 22.11.2010 16:41



Вибір редакції

Найпопулярніші новини