Обласна виборча комісія оприлюднила результати виборів, не чекаючи на закінчення судів

Івано-Франківська обласна ТВК оприлюднила результати виборів до обласної ради, не зважаючи на те, що по двох вакансіях до ради і досі тривають суди.

Проте у "Свободі" вважають такі дії ТВК правильними, але запізнілими.

Так очільник обласної "Свободи" Олександр Сич стверджує, що є дивним факт, що комісія не оприлюднила результатів виборів у п'ятиденний термін і чому вона не винесла рішення по двом спірним округам.

"Ми подаємо на обласну ТВК до суду за її бездіяльність. Також ми відстоюватимемо себе на європейському рівні, де наш побратим із болгарської партії "АТАКА" Стоянов, який одночасно є дупутатом Європарламенту, уже готовий отримати від нас документи і захищати нас у Європі, - говорить Олександр Сич. - Якщо обласні чиновники хочуть, щоб про них дізналися в Європі, то будь-ласка".

Нагадаємо, що поки за рішенням обласного ТВК рада налічуватиме 112 депутатів із 13 політичних сил.

"Свобода" матиме 17 депутатів в раді шостого скликання, "Батьківщина" - 16, "Наша Україна" - 15, "Фронт змін" - 13, Партія регіонів - 11, Українська партія - 11, Народна партія – 9, Українська народна партія - 5 та "Відродження" - 5, "Собор" - 4, Народний рух України - 3, "Удар" - 2 і "За Україну" - 1.

Леся, 10.11.2010 17:05



Вибір редакції

Найпопулярніші новини