Йти на пролом в ОДА не личить жодній політичній силі. Це є дикунство - Федьків

Регіонал Богдан Федьків засудив дії активістів "Свободи", які сьогодні, кілька годин тому намагалися проникнути до будівілі облдержадміністрації.

За його словами, політичним силам не личить діяти такими методами.

"Це дуже схоже на дикунство - я думаю, що це бачили усі, - коментує Богдан Федьків. - Якщо у когось до чогось є претензії і, якщо ви хочете розказувати про бідівництво демократичної країни, то спори треба вирішувати не в такий спосіб".

Богдан Федьків зазначив, що не розуміє, які претензії висуває "Свобода", щодо виборів на Прикарпатті.

кщо взяти місто, то вони мають 35 чи 34 депутати. Якщо область, то ми знаємо, що є два судові процеси і остаточне рішення судів потрібно буде визнати, - говорить Богдан Федбків. - А йти на таран не личить політсилі, яка претендує на владу в Україні. Якщо починати свою діяльність із таких штурмів, то значна частина виборців, які їх підтримують, відвернеться від них. Таке дикунство не є нормальним...".

Богдан Федьків був очевидцем подій проникнення. За його словами, натовп людей пішов просто на штурм адміністрації.

"Вони били працівників міліції. Це творилося не тільки на моїх очах..., - розповідає Богдан Федьків. - На мою думку, влада повинна продемонструвати, що вона є - і на місцях, і в державі в цілому. Нікому не дозволено паралізовувати роботу ОДА".
Леся, 09.11.2010 17:39



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини