Міська рада таки обмежила продаж алкоголю в нічний час

Епопея із прийняттям міською радою рішення про заборону продажу алкогольних та слабоалкогольних напоїв в нічний час нарешті закінчилася.

З третього разу депутати, після годинного обговорення, все ж прийняли рішення, яке забороняє продаж спиртного в закладах торгівлі з 22-00 до 8-00.

За дане рішення проголосувало 36 депутатів. Серед тих, хто відкрито виступав проти такої ініціативи був регіонал Богдан Федьків.

Його мотивацією було те, що така заборона нічого не вирішить, а люди будуть купувати спиртне в нелегальних точках продажу, тим самим приносячи кошти не в бюджет міста, а в кишеню ділкам.

Зазначимо, що у четвер відповідне рішення міськради буде опубліковано в газеті "Західний Кур'єр", а вже за два тижні воно вступить в силу.

"Це питання знаходиться у ширшій площині, - коментує рішення міськради начальник управління торгівлі Ігор Витриховський. - Депутати прийняли цілу програму по впорядкуванню продажу спиртних напоїв в мережах роздрібної торгівлі міста. Подібне рішення було прийняте в Києві, Ужгороді, Львові і воно є цілком нормальним для тих, хто піклується про здоров'я свого міста".



Леся, 05.10.2010 19:47



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини