У міської влади немає бажання й клепки в голові, щоб вирішити питання з ремонтом доріг — Федьків

Вчора на засіданні прес-клубу «Вектор» Богдан Федьків, заступник голови обласної організації Партії Регіонів, висловив своє політичне ставлення до нового голови ОДА Михайла Вишиванюка та до діючого мера Івано-Франківська Віктора Анушкевичуса.

Богдан Федьків зізнався, що змирився з вибором Президента України щодо губернатора Прикарпаття. Також визнав і немалу роль Вишиванюка у питаннях соціально-економічного та культурного росту краю за час його губернаторства. При цьому регіонал зауважив, що ситуація могла б скластися й по-іншому.

«Наша організація до призначення Михайла Вишиванюка ставиться нормально, бо це рішення нашого Президента, яке ми поважаємо. Звичайно, якщо б Партія Регіонів мала у Верховній Раді 260-300 депутатів, ми б сформували суто партійний уряд. Але тут була домовленість між партіями коаліції», - пояснив Богдан Федьків.

Щоправда, не зовсім погоджується він з позицією голови ОДА щодо призначень Зварича та Плав`юка. За словами Федьківа, на посаду першого заступника Вишиванюка краще б підійшов Ігор Зварич, оскільки він більш досвідчений як його опонент.

Менш лояльним виявився регіонал, коментуючи діяльність Віктора Анушкевичуса як мера обласного центру.

«У місті безлад. Владу треба міняти, - заявив Федьків. - Соромно, що людина, яка йшла з гаслом «збудуємо Європу у Івано-Франківську», довела до катастрофічного стану обласний центр, особливо це стосується доріг».

Він зауважив, що у місцевих виборах партія братиме найактивнішу участь, хоча ім`я кандидата поки що не розкриває. Перше проблемне питання, яке вирішуватиме ще невідомий член партії у випадку обрання його на посаду мера Івано-Франківська - це дороги.

«Міська влада говорить, що немає грошей, щоб хоча б полатати дороги. Насправді ж, у них просто немає бажання й клепки в голові, щоб вирішити це питання», - каже Богдан Федьків.



old_editor, 22.04.2010 16:23



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини