Спілкування через «Скайп» та «живі листи» для одиноких літніх людей - планує втілити в життя «Червоний Хрест»

У рамках місячника обласний «Червоний Хрест» планує провести дві акції, які допоможуть літнім людям поспілкуватися онлайн зі своїми друзями, знайомими та родиною, які живуть за межами міста, області, країни.

Перша акція, яка отримала назву «Разом зі Скайпом» допоможе людям, які виявлять бажання, віртуально побачити своїх військових друзів чи родину.

«У нас є домовленість з одним із банків, який готовий профінансувати таку акцію, тобто повністю забезпечити зв`язок по скайпу, надавши необхідну техніку та місце проведення заходу. Для проведення такої акції нам, перш за все, потрібно зібрати бажаючих до 25 квітня», - розповідає голова обласного центру «Червоного Хреста» Валерій Старченко.

Також, до числа бажаючих у Івано-Франківську матимуть можливість долучитися й мешканців Калуша та Коломиї, які за допомогою скайпа зможуть побачити та поспілкуватися з жителями України та Росії «наживо».

Друга акція під назвою «Живий лист своєму другу» відбуватиметься за допомогою телевізійників, які допоможуть записати відео-листи друзям літніх одиноких людей. Ресурсами центру відео-листи будуть направлені до місця призначення.

Усі ці акції планується провести у перші травневі дні.

old_editor, 22.04.2010 15:49



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини