"Фронт змін" задоволений результатами виборів на Прикарпатті. Кожен наш депутат буде на контролі - Бабій

"Фронт змін" задоволений результатами виборів на Прикарпатті.

Про це "Малакаві" розповів голова виконкому обласної оранізації ФЗ Юрій Бабій.

"В цілому, ми сподівалися на більше, але, зважаючи на те, що ми останніми розпочали передвиборчу кампанію через постанову про 365 днів, то результатом задоволені", - каже Юрій Бабій.

Щодо численних порушень, що мали місце на виборчих дільницях по всій області, то у "Фронті змін" вважають, що вони, в значній мірі, на результат волевиявлення людей не вплинули.

"Виборів без порушень не буває, - говорить Юрій Бабій. - Але всі, що були, не вплинули на розклад сил. До того ж - це через недосконалість виборчого закону ми мали стільки ляпів. Закон є недосконалий і його треба удосконалювати, бо його писали люди, які пройшли не одні вибори і знають, як і що треба написати, щоб можна було сфальшувати результати".

За словами Юрія Бабія, першочерговими завданнями ФЗ в усіх радах буде виконання обіцянок, які давали депутати своїм виборцям.

"Перш за все - це екологія, ЖКГ. Ми закріпимо кожного депутата за окремим округом і раз в квартал він доповідатиме, що він зробив для людей. Якщо нічого - одразу ж таких відкликатимемо", - зауважив Юрій Бабій.


Леся, 08.11.2010 14:49



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини