Люди вже не вірять брехні Януковича - Гриценко

Найбільше, що на сьогодні обурює українців - це обман з боку влади. Протидіяти цьому можна тільки, об'єднавши опозицію.

Таку думку на сьогоднішній прес-конференції в Івано-Франківську висловив народний депутат та голова Комітету Верховної Ради з питань безпеки та нацоборони Анатолій Гриценко.

"Янукович пропрацював вісім місяців і де результат? За останні дні я об'їхав десять регіонів і там я задаю одне питання - чия сім'я стала жити краще? Знаєте скільки піднятих рук? Нуль... Оце і є реальна оцінка дій влади", - каже Анатолій Гриценко.

За словами Гриценка, зараз ніхто не вірить, що безробіття в країні лише 1.5%, що продукти подорожчали на 3%, а газ для населення не буде дорожчати.

"Люди не чекали обману. Вони думали, якщо Янукович сказав, то обов'язково зробить. Пройшов час, а Янукович нічого не робить", - говорить нардеп.

Анатолій Гриценко переконаний, що після місцевих виборів опозиційні сили можуть об'єднатися.

"Для того, хто пройде етап місцевих виборів, надалі створюється основа для об'єднання зусиль на парламентські і президентські вибори. Тому що при сильній, «бульдозерній» владі повинна бути сильна, максимально скоординована і бажано об'єднана опозиція", - переконує Гриценко.

Анатолій Гриценко зауважує, що коли говорять про об'єднання, координацію опозиційних сил, то це якраз буде перший тест.

"Хто з партій, які називають себе опозиційними, оскільки не всі вони є опозиційними по суті, а деякі є «козачками», які годуються з рук влади, пройшли гідно виборчу кампанію, не «мочили» один одного, то це буде перший тест. З ними підемо далі, до більш глибоких об'єднувальних процесів", - каже нардеп.
Леся, 21.10.2010 18:25



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини