Те, що від Тягнибока ідуть люди, є звичним процесом - експерт

На днях троє членів Тернопільської міської організації ВО "Свобода" вирішили покинути лави партії, мотивуючи це тим, що Тягнибок бере гроші у влади.

Проте, експерт аналітичного центру "Західний вимір" Олександр Колядко не вбачає у цьому чогось екстраординарного і зауважує, що дані процеси властиві усім партіям, які переходять на щабель вище у партійних рейтингах.

"Дана ситуація властива усім партіям, котрі переходять етап маловпливовості і, які розраховують на пристойний результат на виборах, - каже експерт. - Коли партія прогресує, то не неї, безперечно тягнуться люди. Здебільшого - це приблуди", які приходять для власної вигоди. Цими процесами не задоволені старожили і, як наслідок, покидають партію...".

Щодо того, що Тягнибока фінансують регіонали, то політолог переконаний, що через те, що у партій немає публічних великих покровителів, а витрат є дійсно багато, то й виникають такого роду підозри.

"Зараз для свого електорального поля свободівцям потрібно бути в опозиції, адже за іншого режиму в країні у них просто не було б роботи... А чи беруть гроші в регіоналів, то доказів цього немає...", - відмітив експерт.
Леся, 21.10.2010 16:42



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини