Чорний піар по-франківськи

Багато кандидатів в мери Івано-Франківська чи не кожного дня заявляють про тиск, що чиниться на них та про нечесну гру, яку ведуть проти них інші кандидати.

Особливо скаржиться Юрій Соловей, який, мабуть, дуже сильно переживає за справедливу та чесну гру.

Проте, не все так гладко. Буквально вчора, на заході, який влаштовував конкурент Юрія Солов'я за крісло мера, перед входом до залу роздавалася роздрукована новина "Малакави", в якій містилася інформація про поточні рейтинги кандидатів в яких лідирував Соловей. Новина ця була інформаційного, не рекламного характеру.

Ця профанація робилася без відома та згоди редакції "Малакави".

За поясненнями ми звернулися до "Громадського форуму", на що нам, навіть не вибачившись, відповіли, що роздаватися таке більше не буде та зауважили, що більше нам знати просто не потрібно.

Ми ж рекомендуємо Юрія Солов'ю прочитати Закон України "Про авторські та суміжні права", згідно з яким будь-яке поширення інформації без згоди автора карається законом.

Редакція заявляє, що ніякого відношення до учорашньої акція Юрія Солов'я "Малакава" не має, адже ми є незалежним інформаційним виданням, яке не підтримує жодного кандидата на міського голову.



Леся, 21.10.2010 15:14



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини