Стасюк закликає Анушкевичуса зняти свою кандидатуру

Депутат міської ради чотирьох скликань Володимир Стасюк закликає поки чинного мера Івано-Франківська та кандидата на цей пост зняти свою кандидатуру з виборчих перегонів.

Про це йдеться у відкритому листі, який Володимир Стасюк оприлюднив на сьогоднішній прес-конференції. В листі він перелічує усі "проколи" мера за його каденцію та просить мера пригадати, що таке совість.

"Ваша передвиборча програма, 90% якої Ви, на жаль, так і не спромоглися виконати. Нині, ви стверджуєте, про виконання своєї програми на 80%, але це неправда. Раджу вам опублікувати свою передвиборчу програму 2006 року і поставити "галочки" напроти виконаних пунктів і нехай громада переконається..., - йдеться в листі. - Ваша діяльність іще раз підтверджує тезу про необхідність відокремлення бізнесу від влади... Найкращим вашим вчинком було б відмовитися від боротьби за посаду міського голови. Так було б краще для вас і для усієї громади".

Володимир Стаюск каже, що даний лист відмовилось публікувати комунальне видання "Західний Кур'єр" навіть на правах реклами за його власні кошти.

"Це не є чорний піар, це є моя позиція. В листі лише факти, які знає кожен", - зауважив Володимир Стасюк.
Леся, 20.10.2010 15:05



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини