В тому, що зараз відбувається в країні винні "тушки" - Тягнибок

Відповідальність за ситуацію в країні треба покладати на депутатів-перебіжчиків, які допомогли Партії Регіонів здобути потрібну кількість голосів в Парламенті.

Таку думку на сьогоднішній прес-конференції в Івано-Франківську вислови голова ВО "Свобода" Олег Тягнибок.

"На "тушок" ми покладаємо основну відповідальність за те, що зараз робиться в Україні. Якби не вони, то Януковичу нічого б не вдалося. Вони дали йому змогу узурпувати владу", - зазначив Олег Тягнибок.

Також, на його думку, зараз в країні будується правове поле, на кшталт білоруського чи російського.

"Це все робиться з подальшою метою створення союзу. В цьому можна бути впевненим", - каже Олег Тягнибок. - Якщо нація мовчить, то нею дуже легко управляти".

Олег Тягнибок наголосив, що на сьогодні усі суди є заангажовані владою.

"Нема в Україні чесних судів. Суди усіх рівнів повністю виконують політичне замовлення правлячого режиму", - відзначив головний свободівець країни.

Олег Тягнибок каже, що близько 50 найактивніших членів "Свободи" не виходять із кабінетів слідчих, що заважає передвиборчому процесу.

"Ми закликаємо людей не розпорошувати свої голоси - це головне, - говорить Олег Тягнибок. - Щодо планів на вибори, то ми плануємо на Львівщині та Івано-Франківщині перемагати на та боротися за крісла голів облрад... Прикро, що виборів немає на Тернопільщині. Там у нас був би теж хороший результат".


Леся, 19.10.2010 18:11



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини