Влада згортає демократію - резолюція з'їзду ВО "Батьківщина"

Влада згортає демократію та обмежує права й свободи громадян. Такі тези містить резолюція Х з'їзду партії "Всеукраїнське об'єднання "Батьківщина", що була прийнята у неділю, 17 жовтня у Києві.

"Порядок денний виборів 31 жовтня є значно ширшим, ніж формування місцевих органів влади та органів місцевого самоврядування. Громадяни мають шанс дати належну оцінку антисоціальному та антиукраїнському курсові, який проводять Віктор Янукович та партії, що сформували нинішню владу. 

В соціально-економічній сфері їхня політика направлена на те, аби захистити інтереси насамперед великого капіталу, а весь тягар економічних проблем перекласти на плечі простих громадян та середнього класу. Документальними свідченнями такої політики є Податковий кодекс Азарова-Тігіпка, а також урядові рішення про збільшення ціни на газ, тарифів на житлово-комунальні послуги, підвищення пенсійного віку. Галопуюче зростання цін, згортання інвестицій та втеча капіталів означають повний економічний провал урядової команди Януковича-Азарова-Тігіпка. 

Влада веде наступ на українську мову, історію, культуру, національні цінності. Вона здає національні інтереси та поступово ліквідує незалежність України.

Влада згортає демократію, обмежує права та свободи громадян, насамперед право на свободу слова та свободу зібрань.

Місцеві вибори не виправлять прикрої помилки, яка сталася на президентських виборах. Але якщо виборці справедливо оцінять своїм голосуванням дії Януковича, Литвина, Тігіпка та їхні партії за цинічне та відверте невиконання передвиборчих обіцянок, це стане першим потужним ударом по їхній антисоціальній та антиукраїнській політиці. Саме в цьому полягає загальнополітичне, загальнонаціональне значення місцевих виборів. Ці вибори – крок до того, аби повернути собі Батьківщину.

Наша партія йде на місцеві вибори для того, щоб: 

- створити в системі місцевого самоврядування демократичну альтернативу режиму Януковича  та його  союзникам;

- не допустити чергового підвищення цін на газ та подальшого збільшення комунальних тарифів; 

- захистити дрібний та середній бізнес від свавілля влади, податкового терору та рейдерських захоплень; 

- збільшити мінімальні та середні пенсії,  зменшити надвисокі пенсії для високопосадовців; захистити свободу слова та незалежні об’єктивні ЗМІ;

- підтримати українську мову як єдину  державну, при гарантіях вільного розвитку російської та інших мов національних меншин, пропагувати національні культурні традиції.  

„Батьківщина” ставить за мету захистити громадян України від свавілля влади.

Батьківщина у нас одна, а партія „Батьківщина” - єдина реальна опозиція режиму Януковича. Вона протистоїть його антисоціальній та антидержавницькій політиці. Саме проти „Батьківщини” скерована репресивна машина влади. Її представників кидають за грати. В багатьох регіонах „Батьківщину” не допускають до участі у виборах, зокрема у Київській, Львівській, Кіровоградській, Луганській, Тернопільській областях. Вже сьогодні можна стверджувати, що у цих регіонах, особливо у Київській та Львівській областях, волевиявлення виборці сфальсифіковано, і результати голосування не можуть бути визнані. 

Соціологічні центри показують колосальне падіння довіри до Януковича та його політики. Люди зрозуміли антинародну сутність влади, відчули натиск диктатури, згортання свободи слова, зрозуміли, що „нова країна” Януковича будується не для громадян України. Розуміючи неспроможність виграти вибори у чесній боротьбі, команда Януковича в черговий раз стала на шлях тотальної фальсифікації виборів.  

Політична партія  „Всеукраїнське об'єднання „Батьківщина” закликає співвітчизників за жодних обставин на місцевих виборах не підтримувати провладні партії. Кожен голос відданий за Партію регіонів, Народну партію В. Литвина, «Сильну Україну» С.Тігіпка, Комуністичну та інші, лояльні до  Віктора  Януковича партії, означає особисту згоду виборця на подальше зростання цін на газ і тарифів, на збільшення пенсійного віку, примирення із гіперінфляцією, на згортання демократії, сободи слова та прав людини. 

Кожен голос відданий за партії влади – буде дозволом на руйнування української ідентичності, мови та історії. 

Кожен голос за представників влади - це дозвіл на приниження людей, це згода на торгівлю національними інтересами України. 

Партія  „Батьківщина” закликає громадян України до активної участі у виборах до місцевих органів влади, які мають пройти 31 жовтня. Чим вищою буде явка та підтримка демократичних сил,  тим менші можливості матиме влада для фальсифікації.

Партія „Батьківщина” закликає співвітчизників підтримати кандидатів від нашої партії в депутати всіх рівнів та на посади міських, селищних та сільських голів. 

Партія «Батьківщина» захистить права кожного громадянина, захистить Україну".

З вірою в Господа Бога й майбутню перемогу України,

Х з’їзд партії „Всеукраїнське об’єднання  Батьківщина”   


Леся, 19.10.2010 15:58



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини