Ми - команда конкртених дій - Мойсяк

"За Україну" йде на місцеві вибори, як команда конкретних дій, а не обіцянок, яка хоче змінити, передовсім, порядки в радах.

Про це на сьогоднішній прес-конференції розповів голова обласного осередку партії ЗУ, народний депутат України Володимир Мойсяк.

"Ми вперше беремо участь у виборах, але початок після прийняття першої редакції закону про вибори, прямо скажемо, був невтішний. Нас просто відсікли від виборчого процесу. Хоча, під тиском громадськості цей закон таки змінили, але в ньому залишилося багато нестиковок", - каже Володимир Мойсяк.

"За Україну" йде на вибори на Прикарпатті широким фронтом. За словами нардепа, якщо в країні партія не у всіх областях виставляє кандидатів до облрад, то на Івано-Франківщині кандидати від ЗУ є усюди - від сіл і районів до обласної ради.

"У нашому списку до обласної ради є такі особистості, як Тарас Яворський, Василь Дем'янів, отець Ярослав, - розповідає Володимир Мойсяк. - Команда наша сформувалася давно і ми йдемо на вибори злагодженим та міцним колективом".

Володимир Мойсяк переконує, що "За Україну" поверне у сесійні зали демократизм та депутатський порядок. 

На міського голову партія свого кандидата висувати не буде, а підтримуватиме діючого міського очільника Віктора Анушкевичуса.

юди хочуть бачити від цих виборів покращення свого життя, на яке вони заслужили", - констатував головний заукраїнець області.
old_editor, 15.10.2010 17:16



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини